Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

torsdag 25 december 2008

Juldagen-som vilken dag som helst numera

När jag var ung kändes juldagen som den längsta och tråkigaste dagen alla kategorier. Idag känns det som en dag som alla andra. Ja, inte riktigt förstås. Erik och Alice är ju kvar med mamma&pappa. Just nu provar dom några av julklapparna i badkaret med mamma.

Buddha skötte sig riktigt bra igår och höll sig på sin kant. Just nu är han lite vresig eftersom Erik och Alice får all uppmärksamhet och Kharma dessutom är kvar hos oss några dagar. Det blir lugnt när alla har åkt och ordningen är återställd och han får känna sig som kung igen.

Julklappasutdelningen tog lång tid igår. Vad annat är att vänta när 13 personer skall få sina julklappar och alla ska öppnas och rimmas till.

Efter att alla låtit sig väl smaka av det av Dartlingen vackert dukade / designade julbordet så avslutades kvällen med en tävling där vi efter att ha fått lyssna till korta musiksnuttar skulle gissa TV-program, nationalsång, TV-serie/deckare, film, musical, företagsreklam. Det var inte alls så lätt som jag trodde. Jag kände igen de flesta melodier men jag placerade inte många rätt.