Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

söndag 26 oktober 2008

Gonatt Degerfors - Välkommen åter Häcken

Tyvärr, det gick inte i år igen för Degerfors att krångla sig kvar i Superettan. Klubbchefen Andreas Andersson säger sig ta sitt fulla ansvar och slutar. Borde inte det ha skett för länge sedan ? Att pendla från Stockholm till ett arbete som klubbchef för en elitklubb på en lite ort som Degerfors tror jag inte är hållbart. Tvärtom tror jag att det är särskilt viktigt att ledare för en klubb som Degerfors också bor på orten. Det har om inte annat ett symbolvärde som inte ska underskattas. Jag hoppas på en snabb återkomst för Degerfors.


Dom får göra som Häcken, ta sig tillbaka ännu en gång. Häcken må betraktas som ett färglöst lag men man måste beundra deras förmåga att gång på gång ta sig tillbaka till Allsvenskan.



Jag såg igår avsnitt 2 av Dansbandskampen och kan inte påstå att kvalitèn på banden ökat. Trots detta så torde medverkande band kunna se fram emot ökat antal spelningar även om några klädkreationer inte passar speciellt bra på en scen.