Jag risar, rosar och reflekterar över det mesta i tillvaron. Stort som smått, politik och sport, svenskt och utländskt, "i stan" och "på landet", mat och dryck. Å så LIVET förstås.

måndag 13 juni 2011

Spännande Pingstmat

Här är några av de rätter D undfägnat mig med under Pingsthelgen. Att njuta av god mat tar sin tid så därför har bloggandet fått stå tillbaka i helgen. Har ännu inte gjort alla inställningar på den nya kameran så därför inga bilder.

- Körsbärssallad.
ruccola
färska körsbär
fetaost
salta mandlar
dressing

- Oregano o limemarinerat grillat lammspett med kyld tomatsallad.
lammstek
lime
oregano
tomater
basilika

- Sparris o potatissallad med myntayoughurt.
färskpotatis
grön sparris
grekisk youghurt

- Melon med youghurt, honung, pistagenötter.

- Osttårta
Saint Agur, Mascarpone, danskt rågbröd, fikonmarmelad, färska fikon, philadelphiaost, gröna vindruvor.

- Hembakt grekiskt lantbröd.

- Hemgjord jordgubbsglass.